Menu

Werkwijze


Voor de shoot
Wanneer je een fotoshoot bij mij boekt gaan we eerst samen kijken voor een geschikte datum en een mooie locatie. Als je een bepaalde sfeer in gedachten hebt, is het fijn als je dat aangeeft. We kunnen eventueel samen een moodboard maken.

Wanneer je met een dier en/of kind komt is het fijn als je iets meeneemt van speelgoed om de aandacht te trekken, daar kan in de pauze dan ook even mee gespeeld worden.

Tijdens de shoot
Op de dag zelf is het fijn als je ervoor zorgt dat alle mensen en/of dieren die op de foto komen er goed verzorgd uitzien. Ik neem alle tijd om ervoor te zorgen dat zowel mens als dier zich op hun gemak voelen. Ik vind het belangrijk dat de foto's spontaan, puur en echt zijn, ik zou je dan ook willen vragen om gewoon lekker jezelf te blijven. Op die manier komen we samen tot de mooiste foto's.

Als je iets niet fijn vindt of iets graag anders zou willen zien, zou ik het fijn vinden als je dat aangeeft. Ik vind het belangrijk dat iedereen met een fijn gevoel op de shoot kan terugkijken.

Als we merken dat dieren of kinderen het zat raken, nemen we even een pauze. Het moet voor iedereen een leuke ervaring zijn.

Na de shoot
Naderhand ga ik alle foto's uitzoeken en een deel bewerken, de bewerkte foto's ontvang je op webformaat met logo. De overige foto's uit mijn selectie ontvang je onbewerkt met copyright logo, deze foto's zijn enkel bedoelt voor eventuele nabestellingen. Ik stuur de foto's via WeTransfer.